Beschrijving

De Spanjaarden hebben het uitgevonden en de Europeanen hebben het betaald: de beste en mooiste stuurwegen van de hele wereld. Zeker waar Spanje Motor Tours reist betekent dat bochten, bochten en nog een paar bochten. Motorrijden puur, zelfs (of vooral) in het vroege voor- en late najaar waar je motor nog, of alvast in de winterstalling staat.

In Spanje hebben ze het ‘levensgenieten’ uitgevonden en dat willen we je graag laten beleven. Tapa’s, café con leche voor een eurootje, een dagmenu voor een tientje, een biertje voor anderhalve euro en karaktervolle familiaire Hotel Rurals. Ver weg van de touristenmeuk aan de costa’s en grote steden.

Dat betekent dat er hier en daar wel eens een bed kraakt, een kraan lekt of er geen zwembad aanwezig is, want ook dát is Spanje. De sfeer en ligging maakt echter heel veel (zo niet: alles) goed.

Wil je pure luxe, kinderanimatie, dronken Engelsen en per sé een garage om je motor te stallen verwijzen we je door naar één van de andere motorreisaanbieders.

Spanje Motor Tours is anders

Wil je pure luxe, een ligbad op je kamer, kinderanimatie, elk uur een andere receptioniste en per sé een garage om je motor te stallen? Dan moet je je ‘heil’ bij één andere motorreisaanbieders zoeken!

Het aantal dagen zijn échte dagen. Op dag 1 vertrek je niet om 23.55 uur, is dag 2 geen rustdag omdat je brak bent om pas op dag 3 te gaan rijden. Nee: je vliegt op dag 1 ‘s ochtends vroeg en hebt voor de middag al tientallen bochten beslecht. En ook de laatste dag is nog een rijdag omdat je pas vroeg in de avond terug vliegt. Niet slecht toch?

O ja, nog wat: de administratie wordt niet uitbesteed dus geen onverwacht administratie en/of boekingskosten. Dat laten we wél aan anderen over!


Voor 2021 hebben we de volgende reizen samengesteld:

21-27 maart7 daagse rondreis door Andalucía
25 april - 1 mei7 daagse van Barcelona naar Alicante
11-15 mei of 12-16 mei 5 losse dagtours door het achterland van Benidorm/Alicante(Hemelvaart)
5-11 september7 daagse ‘heen’reis van Barcelona naar Alicante
12-18 september7 daagse ‘terug’reis van Alicante naar Barcelona
4-15 oktober12 daagse rondreis door Marokko (*)
7-13 november7 daagse najaarstour door Andalucía
* Marokko was ooit de meest zuidelijke provincie van Spanje (of zal dat in de toekomst worden…) Vandaar dat hij in het programma van Spanje Motor Tours opgenomen is

Anders?
Wil je wel met één van deze reizen mee, maar eerder heen, later terug, een geheel andere datum, op eigen gelegenheid? Laat het weten!

Alles kan! Nou ja ... bijna alles. Laat het ons weten.

En wat kost mij dit dan allemaal?

Lees alles over de prijzen en hoe je jouw eigen reispakket kan samenstellen!