Beschrijvingen


Pyreneeën

De Pyreneeën zijn een prachtig gebergte in Zuidwest-Europa en vormen de natuurlijke grens van Spanje en Frankrijk. Het gebergte strekt zich uit over ruim 400 kilometer, van het westen naar het oosten, van de Golf van Biskaje naar de Middellandse Zee. Het is circa 50 miljoen jaar geleden ontstaan. Er zijn 129 pieken met een hoogte van 3.000 meter of meer. De hoogste berg in de keten is de Aneto (3404 meter), gelegen in het uiterste noordoosten van het Spaanse Aragón. Ben je de rijdende chicanes in de vorm van campers, caravans, touringcars en fietspelotons zat, evenals het geëmmer over 96 dB? Heb je geen zin om tol te betalen voor een bergpas? Dan zijn de Pyreneeën van en voor jou! De prachtige rode rotsen, de spectaculaire uitzichten, ontmoetingen met vee op de weg, de roofvogels boven je hoofd en de verstilde dorpjes onderweg krijg je er vervolgens gratis bij!

  • Incl. Motortransport, routes voor navigatie, 6 hotelovernachtingen waarvan 4 obv logies en ontbijt en 2 vol pension, begeleiding.
  • Vlucht. Deze dien je zelf te boeken, bij voorkeur bij heen met Transavia, terug met Vueling. Prijsidee tussen de € 125-175, hoe eerder je boekt des te goedkoper.
  • Uitzonderlinge bepalingen: omdat er in Jaca veel keus is uit allerlei leuke restaurants, is besloten om in dit geval een hotel te boeken obv logies/ontbijt.
 Duur:
7 dagen
 Lengte:
ca. 2.000 kilometer
 Datum:
05-09 / 11-09-2021
 Naar:
Barcelona
 Van:
Barcelona

Prijs per persoon (vanaf)

€ 999,-

Meer details

van Barcelona naar Alicante

Weer eens wat anders: niet een motorreis waar je elke avond in hetzelfde hotel verblijft, niet een rondreis waarbij je na een week weer op hetzelfde punt uitkomt, niet van A naar B(eter), maar een enkeltje van B naar A: van Barcelona naar Alicante. Zonder fun over de kortste weg slechts 620 km en 14 ‘bochten’, maar met Spanje MotorTours over de ongeveer langst en ‘kronkeligst’ denkbare weg: rond de 2.300 kilometer en 6.485 bochten. Je vliegt dus naar Barcelona, stapt daar zo snel mogelijk op je motor en rijdt in 7 dagen vanuit Catatonie via de stille en verlaten binnenlanden van Aragón en Castillië-La Mancha naar Valencia (regio!).

  • Incl. Motortransport, routes voor navigatie, 6 hotelovernachtingen obv half pension, begeleiding.
  • Excl. Vlucht. Deze dien je zelf te boeken, bij voorkeur bij Transavia. Prijsidee tussen de € 125-175, hoe eerder je boekt des te goedkoper.
 Duur:
7 dagen
 Lengte:
ca. 2.300 kilometer
 Datum:
12-09 / 18-09-2021
 Naar:
Barcelona
 Van:
Alicante

Prijs per persoon (vanaf)

€ 1.249,-

Meer details

Marokko

Een land vol contrasten. Zomers hier bloedheet, ’s winters daar ijskoud. Nu gortdroog, straks nat. Ezels voor de kar, Porsche Cayennes er naast. Gesluierde vrouwen tegenover hippe tieners in korte rok. Uiterst behulpzame Marokkanen tegenover afzetters. Voor de één een droom, voor de ander een ‘nachtmerrie’. Maar hoe is Marokko nou écht? Ontdek het allemaal zelf tijdens deze compacte 12 daagse droomreis. Want dát gaat het worden. Het land van Berbers en Arabieren, het Rifgebergte, de Atlas, de Todrakloof, de Gorge du Dades, het plateau van Rekkem, het Djemaa El Fna plein in Marrakech en de Medina van Meknès: het zit allemaal in deze reis.

  • Incl. Motortransport, routes voor navigatie, 10 hotelovernachtingen obv half pension, 1 op basis van logies/ontbijt, begeleiding, volgauto, reservemotor* en mobile telefoonkaart
  • Excl. Vlucht. Deze dien je zelf te boeken, bij voorkeur bij Transavia. Prijsidee tussen de € 125-175, hoe eerder je boekt des te goedkoper
(*) voor gebruik dient € 0,15 per kilometer betaald te worden, in de meeste gevallen terug te vorderen indien je verzekerd bent voor vervangend vervoer.
 Duur:
12 dagen
 Lengte:
ca. 2.750-3.550 km
 Datum:
04-10 / 15-10-2021
 Naar:
Malaga
 Van:
Malaga

Prijs per persoon (vanaf)

€ 2.349,-

Meer details

Andalucia najaar

Andalucía; net als in het voorjaar de meest Spaanse regio van Spanje. De Spanjaarden hebben het uitgevonden en ‘wij Nederlanders hebben het betaald’: de beste en mooiste stuurwegen van de hele wereld. Zeker in Andalusië betekent dat (doorgaans) biljartlakenstrak asfalt, bochten, bochten en nog een paar bochten. De hoogste tijd om op het moment dat in Nederland het seizoen al weer ten einde is, daar eens gretig gebruik van te maken tijdens deze Vuelta de Andalucía.

  • Incl. Motortransport, 6 hotelovernachtingen obv half pension, begeleiding, alle routes voor navigatie
  • Excl. Vlucht. Deze dien je zelf te boeken, bij voorkeur bij Transavia. Prijsidee tussen de € 125-175, hoe eerder je boekt des te goedkoper
 Duur:
7 dagen
 Lengte:
ca. 2.000 kilometer
 Datum:
07-11 / 13-11-2021
 Naar:
Malaga
 Van:
Malaga

Prijs per persoon (vanaf)

€ 1.249,-

Meer details