Bestemmingen

Spanje is anders

De Spanjaarden hebben het uitgevonden en de Europeanen hebben het betaald: de beste en mooiste stuurwegen van de hele wereld. Zeker waar SpanjeMotorTours reist, betekent dat bochten, bochten en nog een paar bochten. En dus: gasgeven, remmen, schakelen, accelereren, terug schakelen, doortrekken tot rood, short-shiften en koppelen. In willekeurige volgorde. Motorrijden zoals motorrijden bedoeld is, zelfs (of vooral) in het vroege voor- en late najaar waar je motor nog, of alvast in de winterstalling staat, en tussendoor genieten van het schitterende landschap.

In Spanje hebben ze het ‘levensgenieten’ uitgevonden en dat ‘moet’ je een keer meemaken. Tapa’s, café con leche voor een eurootje, een dagmenu voor een tientje, een biertje voor anderhalve euro en karaktervolle, familiaire Hotel Rurals. Ver weg van de touristenmeuk aan de costa’s en grote steden. Spanje puur.

Dat betekent ook dat er hier en daar wel eens een bed kraakt, een kraan lekt, niet Engels gepraat wordt of er geen zwembad aanwezig is, want ook dát is Spanje puur. De sfeer en ligging van de hotels maakt echter heel veel (zo niet: alles) goed.

Wil je pure luxe, 4 sterren, een ligbad op je kamer, gouden deurklinken, kinderanimatie, elk uur een andere receptioniste en per sé een garage om je motor te stallen? Zoek dan je ‘heil’ bij een andere motorreisaanbieder!

Spanje Motor Tours is anders

En houdt niet van in mouwen verstopte apen, onder de zoden liggende adders en negatieve verassingen. Daarom: het aantal dagen zijn échte rij/reis/vakantiedagen. Dag 1 is niet de dag dat je om 23.55 uur in het vliegtuig stapt, dag 2 is geen rustdag omdat je brak bent na een nachtelijke reis en dag 3 niet de dag waarop je eindelijk gaat rijden. Nee: je vliegt op dag 1 ‘s ochtends vroeg en hebt voor de middag al tientallen bochten beslecht. En ook de laatste dag is nog een rijdag omdat je pas in de avond terug vliegt.

Daarom ook géén onverwachte administratie en/of boekingskosten nét voor het moment je op ‘akkoord’ drukt: zelfs de administratie doen we zelf. Veel werk, maar het scheelt in de kosten en jij bent degene die daar van profiteert.

Het reisprogramma van Spanje Motor Tours

Voor 2021 en begin 2022 hebben we de volgende reizen samengesteld:


2021

5-11 september7 daagse Pyreneeën reis
12-18 september7 daagse ‘tracking’ van Barcelona naar Alicante
4-15 oktober12 daagse rondreis door Marokko (*)
7-13 november7 daagse najaarstour door Andalucia

2022

6-12 maart7 daagse voorjaarstour door Andalucia
27 maart-2 april7 daagse ‘heen’reis van Barcelona naar AlicanteZomertijd!
15-19 april of 16-19 april 4 of 5 losse dagtours door het achterland van Benidorm/Alicante
* Marokko was ooit de meest zuidelijke provincie van Spanje (of zal dat in de toekomst worden…) Vandaar dat hij in het programma van Spanje Motor Tours opgenomen is; het is té mooi om dat niet te doen.

Anders?

Wil je wel met één van deze reizen mee, maar eerder heen, later terug, een geheel andere datum, op eigen gelegenheid? Laat het weten!

Alles kan! Nou ja ... bijna alles. Laat het ons weten.

Lees alles over de prijzen en hoe je jouw eigen reispakket kan samenstellen!