5 losse dagtours door het achterland van Benidorm/Alicante 11/12-15/16 mei € 999,-

Deze reis is speciaal bedoeld voor degene die het minder aantrekkelijk vindt om elke dag zijn toilettas achterop te moeten binden om weer naar het volgende hotel te rijden en alléén maar op de motor te zitten. En voor die mensen die geen supercomfortabele GS hebben. En voor stellen, waarvan de duo ook wel eens wat anders wil dan alleen maar achterop zitten. Nee, dit keer is er ook tijd gelegenheid voor andere dingen, zoals de mooie oude binnenstad van Alicante te bezoeken, het gezellige Denia, het Motormuseo Vehiculos Historicos, El Castell de Guadalest, enzovoorts. 

  • Hoogte punten: de 14 km ‘racebaan’ bij Dos Aquas die dos keer gereden ‘moet’ worden: één van de talrijke ‘bergcircuits’ in Spanje dat in de weekeinden afgesloten lijkt te voor overig verkeer. Net andersom dan in Nederland dus.
  • Dieptepunten: Benidorm, Friet van Piet, Calle Frito 33 in Calpe

Dagetappes


De dagetappes zijn daarom ook wat minder lang dan gebruikelijk, hoewel er 1 dag op het programma staat die er niet om liegt. Een monster en monsterlijke rit, zó mooi dat hij opgenomen móest worden in het programma. Hij is ca 400 km lang en heeft ongeveer 1.389 bochten* (in te korten naar 350 en 1.078*, maar dat is wel een zonde...). Je kunt deze dag ook als rustdag gebruiken, maar dan ben je écht een zondaar 😊.  Overigens hebben de andere dagen ook prachtige routes met ontelbare bochten, waarbij je naar eigen inzicht altijd één of meerdere ommetjes kunt maken: het Hotel Rural ligt midden in deze streek (je denkt toch niet dat je in zo'n betonnen kolos op 13 hoog gestopt wordt?) en wordt gerund door de moeder aller hoteleigenaressen Rosa. 

* Aan deze telling kunnen geen rechten ontleend worden

Let op: deze reis heeft 2 verschillende vertrek en terugkeer dagen: of van 11 tot 15 mei, of van 12 tot 16 mei. Maar mocht je toch van 11 tot 16 mei willen boeken, dan kan dat natuurlijk ook: alleen heb je dan een vrije dag die je zelf in kunt vullen.

Van dag tot dag


Dit programma staat nog op de starting-grid. De routes zijn al in grote ruime bochten uitgezet, maar de komende winter wordt de ideale lijn bepaald: hou de ontwikkelingen dus in de gaten.

Prijzen


  • € 999,- op basis van 2 persoonskamer

  • € 1.199,- op basis van 1 persoonkamer

  • Duo € 499,-

Toeslag dag extra:

  • € 75,- op basis van 2 persoonskamer
  • € 100,- op basis van 1 persoonkamer

JA! Ik ga mij gelijk inschrijven zonder mijzelf te verplichten ...

Je ontvangt na het afronden van je inschrijving een kopie hiervan in je e-mail. Je boeking is pas definitief na het voldoen van de aanbetaling.
(Check eventueel je ongewenste berichten!)

Nee ... ik wil eerst nog wat meer weten voordat ik mij inschrijf…

Je ontvangt na het opsturen van je vragen z.s.m. de antwoorden.
(Check eventueel je ongewenste berichten!)