De startvlag wordt gezwaaid

Show all

De startvlag wordt gezwaaid

Met gepaste trots, omdat naast de laarzen staan óngepast zou zijn, opent SpanjeMotorTours hierbij ‘het gashendel’. In een tijd waar nog niemand denkt aan het boeken van een reis, maar velen wel aan het máken van een reis. Want ondanks alles: wat kijken we er naar uit om in 2021 weer heerlijk, franck en vrij te kunnen gaan motorrijden in het buitenland. En daarbij is Spanje ‘mijn’ buitenland. De reden is elders te lezen.

Het idee om voor mij zelf te beginnen is voortgekomen uit de behoefte motorreizen aan te bieden die zoveel mogelijk ten goede komen aan de deelnemers. Na eerdere ervaringen (en teleurstellingen) bij andere motorreisorganisaties was verzelfstandigen de enige optie omdat het altijd beter kan. Daarom roep ik nu al iedereen op met verbeterpunten te komen wanneer deze er zijn. En het zal niet de laatste keer zijn dat je deze vraag in plaats van ‘Alles naar wens?’ te horen krijgt wanneer je (ooit) met SpanjeMotorTours op reis gaat…

Bij deze nodig ik jullie uit het reisaanbod te bekijken en natúúrlijk een reis te boeken. Daarbij geldt in ieder geval voor het jaar 2021, dat ivm de Corona-perikelen het aanmelden geheel vrijblijvend is tot een drietal weken voor aanvang: dan wordt bekeken of de reis door kan gaan ja of nee. Dus aanmelden leidt niet tot financiële (of morele) verplichtingen om ook daadwerkelijk mee te gaan, hoewel ik het als vanzelfsprekend wel hoop (en ook niet tot 50 euro administratiekosten zoals Nederlands Grootste die in rekening brengt, grmphhhh)

Wil je op de hoogte gehouden worden van nieuwtjes, aanbiedingen en mogelijk andere interessante wetenswaardigheden, meld je dan aan voor de nieuwsbrief:

 

 

3 Comments

 1. John Knappers schreef:

  Gaaf Mink, wat een mooie plannen. Wij als mediapartner van Ikzoekeenmotor.nl hebben er zin in. Op naar Spanje!

 2. Jent Jansma schreef:

  Haha, dit past bij jou als de spreekwoordelijke vuist op het oog Mink, super. Als er iemand is die ik ken, die zijn passie voor motorrijden en daarmee het invullen van motorreizen als tweede natuur heeft, dat ben jij dat wel! En dat moet wel resulteren in schitterende reizen. Ik moet me, ondanks de schappelijke prijzen, financieeltechnisch beheersen om me in te schrijven. Succes!

 3. Alexandr schreef:

  He Makes Money Online WITHOUT Traffic?

  Most people believe that you need traffic to profit online…
  And for the most part, they’re right!
  Fact is.. 99.99% of methods require you to have traffic.
  And that in itself is the problem..
  Because frankly, getting traffic is a pain in the rear!
  Don’t you agree?
  That’s why I was excited when a good friend told me that he was profiting, but with ZERO traffic.
  I didn’t believe him at first…
  But after he showed me the proof, it’s certainly the real deal!
  I’m curious what your thoughts are.
  Click here to take a look >> https://bit.ly/3mOAfVp
  Please view it before it’s taken down.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.